• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • II(шкільний)етап YIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Т.Г. Шевченка.

II(шкільний)етап YIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Т.Г. Шевченка.

2017-11-14

/Files/DSCN5468[1].jpg

14 листопада 2017 року у БВЗШ №1 пройшов II(шкільний)етап YIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Т.Г. Шевченка. Шанувальники творчості Кобзаря зайшли в святково прибрану аудиторію, де ознайомилися з виставкою про життя і творчість поета,перегорнули його твори, ілюстрації, малюнки , звучало поетовеслово, яке будило гордість за свій народ, любов до рідного краю.

У цьому етапі конкурсу взяли участь учні 8-12 класів. Усі конкурсанти цьогоріч приємно вразили глибокими знаннями про життя й творчість Кобзаря. Приємно, що наша молодь читає про того, хто жив, діяв і творив заради України. Діти відверто висловлювались, розкриваючи тему твору, власне бачення актуальних проблем сьогодення, які сильним болеем пронизували колись серце митця.

Наш поет безсмертний, як саме життя, тому став нашою долею і заповітом, і на сторожі правди, любові і честі стоїть його слово.

Кiлькiсть переглядiв: 105

Коментарi