ЛЮБИ ТА ЗНАЙ СВІЙ РІДНИЙ КРАЙ

2017-05-05

/Files/DSCN4844.jpg

ЛЮБИ ТА ЗНАЙ СВІЙ РІДНИЙ КРАЙ

В рамках проекту « Люби та знай свій рідний край» учні 9- А класу відвідали ландшафтний парк села Буки Сквирського району Київської області. Побудував його один підприємець , житель села Буки- Іван Миколайович Суслов. На місці цього парку було звалище зі сміттям. Він зміг створити чудову зону для відпочинку туристів та жителів села. Також на території парку збудовано церкву імені Святого Євгенія, дуже гарне та надзвичайно красиве місце для прогулянок…

Парк поділений на дві частини . Перша-це безкоштовний вхід, біля якого розташований величезний фонтан. Ви його відразу впізнаєте , адже до парку він прикрашав Майдан Незалежності в Києві. Після його утилізації, його викупили та встановили в селі Буки.

Друга частина парку –це територія з чудовим будинком власників, невеличкий зоопарк та Алея казок. Щоб туристи не ходили по території власників вільно, його зробили платним та під наглядом екскурсовода . Хоча раніше вхід був безкоштовний, але були неприємні випадки, і тому зробили інакше. Під мостом, який веде до будинку власників, тече річка Роставиця. Міст так збудовано ,що річка тече на ньому і виходить неймовірно гарний водопад. (для людей зроблені спеціальні сухі стежки). Також є в парку в селі Буки Святий камінь, привезений з Ізраїля, з того самого місця, де Ісус створив з води вино. По легенді, хто доторкнеться до каменя, матиме щасливу долю. Маємо надію, що усі учні 9-А класу будуть мати гарну вдачу та щасливу долю!

Кiлькiсть переглядiв: 220

Коментарi