Випускний вечір 2016

2016-05-28

/Files/photogallery/791/IMG_5894.JPG

Ось і настав радісний і хвилюючий день розставання із рідною школою.

28 травня 2016 рокуі відбувся випускний бал. Вручення атестатів, «доросле» вбрання, обмін побажаннями, сльози і сміх, зустріч сонця – це те, що запам’ятається. Дівчата у гарних вечірніх сукнях, хлопці у костюмах. Такі вродливі, по-дорослому серйозні, схвильовані, але щасливі, вони не стримували ні посмішок, ні сліз. У минулому шкільні уроки, дзвоники на веселі перерви, останній шкільний екзамен, попереду – безліч можливостей для самореалізації, здійснення мрій і задумів, широка дорога нового життя, самостійного, дорослого.

Відкрили вечір ведучі свята. Вони надали слово директору школи Панкоші Катерині Леонідівні, яка вітала випускників із закінченням школи, зичила їм удачі у всьому, щоб збувалися мрії, надії і сподівання.

Опісля відбулася церемонія вручення основних документів про закінчення школи – атестатів.

До учнів звернулися їхні класний керівник та батьки. Вони побажали випускникам легкої дороги у самостійне життя, здійснення всіх мрій, задумів і творчих планів!

Найщиріші та найніжніші слова прозвучали від випускників для своїх вчителів та батьків. Цей вечір закінчився прощальним вальсом випускників і світанкова зоря покликала їх у незвідані далі, різнобарв’я життя, до праці і радості.

Щиро бажаємо вам, шановні випускники, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів!

Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності!

Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії!

Щасти вам у всьому! В добру путь!

Кiлькiсть переглядiв: 173

Коментарi