Круглий стіл

2013-10-30

/Files/images/DSC02479.JPG

30.10.2013 року на базі БВЗШ № 1 відбулося виїзне засідання Ради профілактики з питань підліткової злочинності при управлінні освіти і науки Білоцерківської міської ради, на якій були присутні Петрик Ю.Ф. - начальник управління освіти і науки, Щербань Л.О. - завідувач сектору ВРіПО управління освіти і науки, Зінченко В.М. - головний спеціаліст відділу загальної середньої освіти управління освіти і науки, Корнієнко Л.В. - завідувач центру практичної психології, соціальної і виховної роботи управління освіти і науки, Лисак Н.М. – помічник прокурора, Демківський Г.В. – начальник ВКМСД, Махаринський Г.В. – спеціаліст ССД, Балабуха С.В. – заступник директора міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Панкоша К.Л. – директор БВЗШ № 1, Ткачук Н.А. – соціальний педагог БВЗШ № 1, Будова Л.А. – класний керівник БВЗШ № 1.

Зі вступним словом виступив начальник управління освіти і науки Петрик Ю.Ф., який підняв питання підліткової злочинності в м.Біла Церква.

Директор БВЗШ № 1 Панкоша К.Л. презентувала систему роботи школи з питань профілактики правопорушень та злочинності.

Соціальний педагог Ткачук Н.А. представила систему роботи соціально-психологічної служби вечірньої школи.

Будова Л.А., класний керівник 11 класу БВЗШ № 1, розповіла про роботу з класом щодо упередження скоєння учнями правопорушень та злочинів.

Демківський О. В., начальник ВКМСД, вказав на причини скоєння учнями злочинів.

Махаринський Г.В., спеціаліст ССД, розповів про захист прав та інтересів неповнолітніх.

Балабуха С.В., заступник директора міського центру соціальних служб для дітей сім’ї та молоді, доповіла про взаємодію соціально-психологічної служби закладу зі спеціалістами міського центру.

Зінченко В.М., головний спеціаліст відділу загальної середньої освіти, проінформував про злочинність у школах міста (за період 10 років) та розповів про профілактичну роботу управління освіти і науки щодо попередження злочинів та правопорушень.

Лисак Н.М., помічник прокурора, розповіла про роботу прокуратури з питання контролю за профілактикою злочинності.

Щербань Л.О., завідувач сектору ВР і ПО, запропонувала більше залучати учнівську молодь до позашкільної освіти, спрямованої на їх подальше професійне спрямування.

Кiлькiсть переглядiв: 163

Коментарi