МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МИРУ

2020-09-21

/Files/images/IMG_20200921_111334-COLLAGE (1).jpg

З 1981 року за ініціативою Генеральної Асамблеї ООН 21 вересня стало МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ МИРУ, днем всесвітньої відмови від насильства та вогню.

В Україні День миру відзначають з 2002 року, згідно з Президентським Указом від 5 лютого 2002 року. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на сході країни.

І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина.

У БЗІФІН №1 21 вересня було проведено інформаційний захід «ДЕНЬ МИРУ». Учні школи прослухали помідомлення, підготовлені однокласниками. У школі сьогодні лунали вірші про мир, про вільне співіснування. Також діти власноруч виготовили паперових голубів як символ миру та духовного розвитку нації. До кожного паперового голуба учні прикріпили свої листи, в яких звертаються до України, свої близьких, до учасників АТО, дякують їм за мужність, бажають здоров’я, висловлюють прохання зберегти мир і спокій в Україні, бо хочуть радіти сонцю, квітам, зростати здоровими і щасливими.

Мир не означає програти війну, мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і заможного майбутнього.

Кiлькiсть переглядiв: 221

Коментарi