• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тиждень педмайстерності вчителів природничо-математичного циклу

Тиждень педмайстерності вчителів природничо-математичного циклу

2020-03-06

/Files/images/DSCN8914.JPG

Тиждень педмайстерності вчителів природничо-математичного циклу

З 02.03 по 05.03.2020 р. у Білоцерківському закладі загальної середньої освіти ІІ-ІІІ ступенів з інституційною формою навчання № 1 традиційно відбувся тиждень педагогічної майстерності вчителів природничо – математичного циклу. Під час проведення тижня були представлені науково – методичні виставки, учнівські роботи, предметні газети, вікторини, кросворди, різноманітні подорожі по країні знань. Почався тиждень з лінійки, де вчителі – предметними разом з учнями, представили свій предмет, чим він цікавий та корисний. Учням було доведено, що всі предмети однаково важливі.

Особливу зацікавленість викликали виставки: «Хронологія космічних досліджень» (вчитель фізики та астрономії Л. Косяченко ), «Україна в Антарктиді" (вчитель географії та економіки Л. Романчук ), «Калейдоскоп чотирикутників» (вчитель математики Н. Дончевська ), «Червона книга України» (вчитель хімії та біології К. Панкоша).

Протягом тижня був проведений фестиваль відкритих уроків природничо-математичних наук: бінарний урок з географії та хімії (9 –А клас, вчитель географії та економіки Л. Романчук та вчитель хімії С. Чумак), урок з біології на тему « Спадкова мінливість. Мутації» (10 –А клас, учитель біології та хімії К. Панкоша), урок узагальнення знань з математики на тему «Арифметична та геометрична прогресії», (9 - А клас, учитель математики та інформатики Н. Стадник), урок-подорож з математики на тему «Квадратні рівняння», (8 – А клас, учитель математики Н. Дончевська).

На завершення тижня було проведено «Фізичний брейн - ринг» на тему «Фізика навколо нас» (8 – 10 класи, вчитель фізики та астрономії Л. Косяченко ). Учні показали вміння логічно мислити та застосовувати раніше вивчене на уроках на практиці. Переможців було нагороджено сувенірами та грамотами.

Заходи не повторювалися, кожен день було по своєму цікавим. Учням було запропоновано різні види діяльності: практичні та теоретичні, була показані презентації та відеофільми, тому учні із задоволенням вивчали надзвичайний світ природничо-математичних наук. При проведенні тижня було враховано зв'язок між кожним предметом даного циклу. Діти працювали активно й зацікавлено.

Кiлькiсть переглядiв: 257

Коментарi