• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Афганістан – вчив! Афганістан – карав! Афганістан – випробував!

Афганістан – вчив! Афганістан – карав! Афганістан – випробував!

2020-02-13

/Files/images/Афганістан.JPG

Афганістан – вчив! Афганістан – карав! Афганістан – випробував!

13 лютого учні 8 та 9 класу Білоцерківського закладу загальної середньої освіти ІІ-ІІІ ступенів з інститутською формою навчання №1 стали учасниками літературно-музичного відео-факту «Афганістан – вчив! Афганістан – карав! Афганістан – випробував!», що відбувся в бібліотеці-філії№3 до дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ої річниці виведення військ з Афганістану.

Присутні ознайомилися з масштабами тих складних та неоднозначних подій, переглянули відео «День в історії. СРСР завершив вивід військ з Афганістану», «Кінохроніка. Вивід військ з Афганістану», «Мы уходим (Прощайте горы)», «А.Розенбаум «Монолог пилота «Черного тюльпана». Лунали вірші та пісні про героїчні подвиги тих, хто пройшов жорстокі випробування на чужій війні.

Книжкова виставка з відповідною назвою, на якій яскраво представлені книги і фотоматеріали, допомогла підліткам усвідомити жахливість тієї страшної війни – втрати і біль, а, водночас, славу і гордість, які мають одну назву – Афганістан. Фахівці книгозбірні зробили коментований огляд літератури. Присутні на заході вшанували воїнів хвилиною мовчання.

Про ті складні й неоднозначні події в Афганістані завжди пам’ятатиме український народ: прикладом для молодого покоління стануть ті, хто пережив чужу жорстоку війну й ті, хто не дожив, не доспівав, не докохав.

Кiлькiсть переглядiв: 177

Коментарi