Наш край у виданнях

2019-10-17

/Files/images/011.JPG

Наш край у виданнях

Традиційно щомісяця в бібліотеці-філії №3 відбуваються краєзнавчі читання. На чергові читання «Наш край у виданнях» в бібліотеку завітали учні 12 класу Білоцерківського закладу загальної середньої освіти 11-111ступенів з інституційною формою навчання №1.

В читальній залі представлено книжковий вернісаж «Наш край у виданнях». Увазі користувачів був запропонований бібліографічний тематичний огляд літератури та періодики.

Фахівці книгозбірні познайомили присутніх з виданнями білоцерківських краєзнавців та науковців. Інформація, невідомі історії зі сторінок книг привернули увагу учнів. Бібліотекарі наголосили, що книги

Євгена Чернецького, Анатолія Бондара, Сергія Бурлаки, Олексія Стародуба вміщують матеріали, які можуть задовольнити інтереси читачів, зацікавлених історією рідного міста.

Особливу увагу звернули на наукове видання «Хронос» за діяльністю краєзнавчого клубу. Наголосили, що виступи, які обговорюються під час засідань «Хроноса» видаються у вигляді брошур, наслідуючи таким чином традицію Краєзнавчих читань імені о. Петра Лебединцева.

Перегортаючи сторінки дайджесту «Скільки їх – згадаймо поіменно!» вшанували пам’ять білоцерківців, що загинули в зоні АТО та ООС та мають державні нагороди.

Учні долучилися до історичної мандрівки за виданням «Вулиці Білої Церкви розповідають». Із задоволенням переглянули відео «Біла Церква».

Кiлькiсть переглядiв: 235

Коментарi