Прощавай рідна, школо!

2019-05-24

/Files/images/DSCN8025.JPG

24 травня 2019 р. в актовій залі в БВЗШ № 1 пролунав останній дзвінок. Учням 7-11 класів він сповістив про початок довгоочікуваних літніх канікул. Для дванадцятикласників цей останній дзвінок провів невидиму межу між дитинством і юністю. У день закінчення школи завжди переплітаються передчуття розлуки та світлі надії, сум, прощання і радість зустрічі з майбутнім.

З вітальним словом виступила директор школи Панкоша К.Л. Катерина Леонідівна привітала учнів із закінченням навчального року та вручила дітям, батькам, учителям Похвальні листи, сертифікати, подяки, грамоти, дипломи за високі досягнення в різних сферах життя.

З напутнім словом звернулася до випускників голова батьківського комітету 12-А класу Фурсенко Оксана Петрівна. Теплими материнськими словами вона закликала випускників подумки звертатися з вдячністю до тих, хто дав крила до першого злету, хто навчив любити і цінувати себе, своє життя, рідну країну.

Особливо зворушливою була хода випускників 2019 року під вишитими батьківськими рушниками, українськими оберегами. Батьки проводжали у самостійну життєву дорогу своїх дітей за добрим українським звичаєм – за давньою українською традицією , бажаючи щасливої долі.

Нехай щастить вам любі випускники 2019 року!

Кiлькiсть переглядiв: 278

Коментарi