День цивільного захисту

2019-04-25

/Files/images/DSCN7674.JPG

25 квітня 2019 року згідно із планом основних заходів з підготовки цивільного захисту школи на 2018/2019 н.р. було проведеноДень цивільного захисту,головна мета якого – забезпечення високої організованості і злагодженості дій педагогічного та учнівських колективів в умовах надзвичайної ситуації.

Пріоритетними завданнями Дня цивільного захисту було визначено:

- удосконалення педагогічним колективом та учнями теоретичних знань і практичних вмінь та навичок щодо дій в умовах екстремальних ситуацій;

- практичну перевірку здатності учнів миттєво діяти за сигналами оповіщення ЦЗ, користуватися засобами колективного та індивідуального захисту;

- навчання керівного та командно-начальницького складу ЦЗ школи організації та проведенню заходів ЦЗ.

Під час Дня ЦЗ класними керівниками 7-12 класів були проведені уроки з безпеки життєдіяльності, на яких розглядалися питання щодо дій учнів у разі надзвичайних ситуацій.

Також учні школи взяли участь у квесті, згадали як надавати першу допомогу при різних травмах та ушкодженнях.

До учнів школи завітали представники Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ України у Київській області. Високопрофесійні фахівці навчального пункту загону продемонстрували професійний одяг, зразки вибухонебезпечних предметів.

Фахівці довели до відома учнів основні правила безпеки у побуті, при відпочинку на природі та у разі виявленні вибухонебезпечного чи підозрілого предметів. Найбільш цікавою частиною заходу стала демонстрація техніки та оснащення, яке мають на озброєнні підрозділу Білоцерківські рятувальники.

Кiлькiсть переглядiв: 267

Коментарi