Застерегти, щоб не потрапити в біду!!!

2019-04-24

/Files/images/DSCN7596.JPG

Школа... Сім'я... Дилеми... Як вічно існує день і ніч, людина та її тінь, так і життя неможливе без проблем. Аби вирішити їх, необхідно побачити кожну дитину серцем і зрозуміти її. У кожній дитині від народження закладені зернини зла і добра. І як дати прорости добру?

Характерними рисами підростаючого покоління є прагнен­ня до самоствердження, підвищена емоційність, намагання виявити самостійність, заявити про себе, виділитися, показати свою неординарність. Якщо ці прагнення, потреби, запити, пошуки не задовольняються в суспільному житті, вони атрофуються або спрямовуються в негативне русло.

24 квітня традиційно на базі Білоцерківської вечірньої (змінної) загальноосвітньої школи ІІ-ІІІст. №1 була проведена Рада профілактики при управлінні освіти і науки з питань підліткової злочинності. На черговому засіданні Ради профілактики правопорушень взяли участь спеціалісти управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Зінченко В.М. та Корнієнко Л.В., дільничий офіцер поліції БЦ ВПГУНП в Київській області Шишуліна О.В., інспектори Білоцерківського міськрайонного відділу з питань пробації та представники Міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.. За круглим столом обговорювалися питання попередження протиправної поведінки учнів, профілактики куріння та вживання алкогольних, токсичних і наркотичних речовин, профілактики травматизму, розглядався облік учнів, схильних до порушень, нетолерантної поведінки у школі, поза школою, у позаурочний час, у спілкуванні з оточенням.

Представники комісії надали відповідні поради батькам щодо виховання дітей та виконання своїх батьківських обов’язків, також офіцерами поліції складені адміністративні протоколи на батьків учнів про невиконання їх обов’язків.

Виховання молодого покоління - це виховання майбутнього кожної держави, і майбутнє залежить не тільки від рівня професійної підготовки цього покоління, але й від його моральних якостей. Профілактична Рада покликана об'єднати зусилля педагогічного, учнівського колективів, батьківської громадськості, соціально-психологічної служби в створенні єдиної системи роботи з профілактики бездоглядності та правопорушень у школі, координувати дії педагогічного колективу з роботою міських структур і громадських організацій, працювати з дітьми, підлітками та їх батьками.

Кiлькiсть переглядiв: 266

Коментарi