• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тиждень педмайстерності вчителів природничо-математичного циклу.

Тиждень педмайстерності вчителів природничо-математичного циклу.

2019-02-28

/Files/DSCN7381-COLLAGE.jpg

Лютий місяць був дуже насичений різними подіями. З 25.02 ПО 28.02.2019 р. у Білоцерківській вечірній (змінній) загальноосвітній школі № 1 традиційно відбувся тиждень педагогічної майстерності вчителів природничо – математичного циклу. Всі учні школи були активними учасниками різноманітних заходів, що підготували їм вчителі. Під час проведення тижня були представлені науково – методичні виставки, учнівські роботи, предметні газети, вікторини, кросворди, різноманітні подорожі по країні знань. Почався тиждень з лінійки, де вчителі – предметними разом з учнями, представили свій предмет, чим він цікавий та корисний. Учням було доведено, що всі предмети однаково важливі.

Особливу зацікавленість викликала виставка «Я у світі природи» та «Вивчаємо біологію людини», (вчитель біології та хімії Панкоша К.Л.), «Сторінки із життя Альберта Ейнштейна»(вчитель фізики та астрономії Косяченко Л.Д.), «Винаходи, що змінили світ», (вчитель географії та економіки Романчук Л.М.), «Математика у повсякденному житті», (вчитель математики та інформатики Стадник Н.П.) «Комп‘ютери майбутнього», (вчитель інформатики Василівська Т.М.)

Заходи не повторювалися, кожен день був для учнів надзвичайно цікавим. Змістовно та організовано на високому рівні був проведений урок із біології на тему «Онтогенез. Періоди онтогенезу в багатоклітинних організмах». (11 – А клас, вчитель біології та хімії Панкоша К.Л.), де були застосовані інноваційні методи навчання.

На високому рівні був проведений урок на тему: «Острівні країни Океанії», ( 10 - А клас, вчитель географії та економіки Романчук Л.М.)

На уроці учням було запропоновано різні види діяльності: практична та теоретична, була показана презентація та відеофільм, учні із задоволенням вивчали надзвичайний світ країн Океанії. Діти працювали активно й зацікавлено.

Цікаво та організовано, на високому рівні було проведено конкурс «Ключі до форту Фізика». (7 – А клас, 8 – А клас, вчитель фізики Косяченко Л.Д.)

Учні у формі гри за один урок встигли повторити вивчене на прикладі явищ , які відбуваються у повсякденному житті та літературних жанрів, що послужило узагальненню знань вивчених на попередніх уроках. Гра була надзвичайно цікава та захоплююча, як для учнів так і для всіх присутніх. Захоплююче та змістовно було проведено гру для учнів 9 – 11 класів «Подорож до країни Математика», де учні розгадували ребуси, кросворди, головоломки, (вчитель математики Дончевська Н.М.). Учні показали вміння логічно мислити та застосовувати раніше вивчені знання на практиці.

На завершення тижня між учнями 11 – 12 класів була проведена математично – інформатична гра «Морський бій». (Вчителі Стадник Н.П. та Василівська Т.М.) в процесі улюбленої гри учні повторили раніше вивчений матеріал на уроках математики та інформатики. Переможців було нагороджено грамотами та сувенірами.

Кiлькiсть переглядiв: 213

Коментарi