МИ РІЗНІ, МИ- РІВНІ

2018-11-15

/Files/images/vse/DSCN6902.JPG

У 1996 році Генеральна Асамблея ООН запропонувала державам-членам щорічно 16 листопада відзначати Міжнародний день терпимості.

Протягом тижня у Білоцерківській вечірній (змінній) загальноосвітній школі ІІ-ІІІ ст. №1 проходили заходи, приурочені до Міжнародного дня Толерантності. Основною метою було: ознайомити учнів з поняттям «толерантність», виявити основні риси толерантності, сформувати правильне уявлення щодо толерантної поведінки, виховувати почуття поваги один до одного, до звичаїв, традицій і культури різних народів, комунікативну культуру спілкування та взаєморозуміння, продовжити формування толерантного ставлення однокласників між собою, сприяти розвитку в учнів самосвідомості, яке допомагає дітям побачити себе та інших такими, які вони є насправді, розвивати терпимість до відмінностей між людьми.

Для учнів школи були проведені інформаційні п’ятихвилинки, тренінгові заняття на тему «Толерантність у нашому житті», де школярі мали змогу ще раз переконатися, що у світі діють закони добра, терпимості, чесності, щирості, співпереживання та любові, була проведена акція «Дружні долоньки єдності» на знак того, що «Ми різні, але ми – рівні. Принцип толерантності». Протягом дня учнівським самоврядуванням була організована акція «Обніми мене», був організований флешмоб, символи толерантності - райдужні долоньки на карті світу. Учні, педагоги, батьки і бажаючі протягом тижня мали змогу почитати цікаву інформацію на шкільному віснику про толерантність.

Кiлькiсть переглядiв: 269

Коментарi