• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Презентація нових кандидатів на посади міністрів школи

Презентація нових кандидатів на посади міністрів школи

2018-10-25

/Files/images/vse/20181025_120616.jpg

Сенс учнівського самоврядування в сучасній, демократичній школі полягає не в управлінні одних дітей іншими, а в навчанні всіх дітей основам демократичних відносин у суспільстві, у навчанні їх керувати собою, своїм життям в колективі. Участь у самоврядуванні допоможе учням сформувати у себе навички демократизму, уміння самостійно діяти, нестандартно мислити, приймати рішення, здійснювати їх і нести відповідальність.

Так, 25 жовтня 2018 року у нашій школі пройшла пердвиборча агітаційна кампанія, яку презентували лідери класних колективів 7-12 класів. На посади Міністрів, Заступника та Президента школи висунули кандидатури такі учні: Бетінов Крістіан (7-А клас), Главцька Даря (8-А клас), Лукашевич Станіслав (9-А клас), Алі Ріван (10-А клас), Савчук Євген (11-А клас), Мельниченко Влада (12-А клас), Черкас Яна (12-А клас).

Учні, досить ґрунтовно і обдумано підійшли до своїх обіцянок та пропозицій, щодо покращення освітнього процесу у школі. Особливо вразила передвиборча програма учня 10-А класу Алі Рівана, який у зв'язку з війною у його країні був вимушено залишити свою домівку. Він закликав позбутися агресії і цінити те що є, а також добрими вчинками та взаємодопомогою будувати справедливе самоврядування.

Тож учням школи лишається обдумати свій вибір на осінніх канікулах. Успіхів кандидатам на голосуванні!

Кiлькiсть переглядiв: 212

Коментарi