• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відвідування учнями школи виставки "Голодомор,Голокост,ГУЛАГ"

Відвідування учнями школи виставки "Голодомор,Голокост,ГУЛАГ"

2014-10-08

/Files/photogallery/екс ман.JPG

08.10.2014року в рамках патріотичного виховання учнями БВЗШ №1 була відвідана виставка"Голодомор, Голокост, ГУЛАГ - три трагедії на Українській землі в ХХ столітті. Тоталітарній режим проти народу і людини.» Школярі не тільки збагатилися знаннями про ті події, але й долучилися до «живої історії». Вражали фото, свідчення та документи, правда про часи, коли взуття цінувалося більше, ніж життя людини. «Уроки історії» показують ті моменти, коли тоталітарний режим намагається знищити людей. «Джерела толерантності»- це підбір фотографій людей, що намагались протистояти тоталітарним режимам.

Цей проект сприяє розумінню цінності людського життя, формуванню гуманістичних принципів побудови суспільства, зниженню рівня агресії в молодіжному середовищі. Основна мета проекту – формування громадського суспільства, яке усвідомлює небезпеку тоталітаризму для окремої особистості та для людства в цілому.

Виставка дала можливість глибоко усвідомити історичні події, а потім вийти на усвідомлення проблем сьогодення. Вона змінює погляд на історію, для того, щоб дати дітям зрозуміти, що пріоритетним сьогодні є порозуміння людей, що агресія, яка панувала в ХХ столітті, ні до чого хорошого не привела.

Кiлькiсть переглядiв: 244

Коментарi